home
gebruikersnaam wachtwoord

terug naar overzicht | aanmeldpagina | InZpiratie

InZpiratie is een nieuw programmaonderdeel tijdens het VrouwenScala dat gebaseerd is op Tedtalks. Inspirerende sprekers, een theatergroep en DJ Vintage Vinyl nemen u op eigen wijze mee in het thema ‘Learn2grow’.

Nicole de Wolf
De enige vrouw in de top van de luchtmobiele brigade. Zij vertelt ons haar persoonlijke verhaal over passie en talent binnen de strijdkrachten.

Manon Ossevoort ‘Tractor Girl’
Deze theatermaakster creëerde haar eigen real-life avonturenverhaal. Doel: mensen inspireren in de kracht van hun dromen te geloven.

Kleinkunstact ‘Learn2grow’ door studenten van de opleiding Artist Drama Deltion College, mogelijk gemaakt door het Ondernemerspunt van de Zorgcampus.

Tjeerd den Boer
Professioneel trainer en coach in talent en performance en auteur van het boek ‘Boerenwijsheden’. InZpiratietalk: talentontwikkeling, hoe doe je dat?

Quinta Smit
Deze jonge vrouw heeft als delegate van The International Committee of the Red Cross (ICRC) gewerkt in o.a. Syrië en Libanon. Ze vertelt een persoonlijk en indrukwekkend verhaal.

DJ Vintage Vinyl is de DJ van "InZpiratie" inclusief haar enorme platencollectie met muziek op vinyl. De authentieke klank van toen komt terug in het nu.
Ronde 113:30 tot 14:45
Ronde 215:30 tot 16:45
Kies tijd