home
gebruikersnaam wachtwoord

terug naar overzicht | aanmeldpagina | Veranderen, een kwestie van macht of liefde?

Veranderen, een kwestie van macht of liefde?

In een grote overheidsorganisatie werkt Albert. Hij is succesvol projectleider en mag regelmatig zware klussen opknappen voor zijn directeur Monique. Albert houdt de lijnen graag kort en mailt rechtstreeks met Monique over de vorderingen van zijn project. Zijn afdelingshoofd Cees stuurt hij een cc-tje. Monique stuurt hem daarop een kort mailtje. ‘Geen mails meer direct aan mij, afstemming via Cees svp’ (en stuurt dit mailtje met een cc aan Cees). Op een ochtend staat Albert voor de lift met een collega. De deur gaat open en Monique staat binnen met een aantal andere directeuren. Ze groet de collega, maar zegt niets tegen Albert. Een paar seconden is Albert uit het veld geslagen, dan herpakt hij zich. ‘Goedemorgen Monique’, bast Albert. Monique zegt niets en stapt zwijgend de lift uit.

Ben je benieuwd wat hier gebeurt? En waarom? Schrijf je dan in voor deze workshop en maak kennis met begrijpen en beďnvloeden op drie niveaus: organisatie, team en individu

Deze workshop wordt gegeven door Gézieta van den Belt van de Academie voor Persoonlijke Professionele Ontwikkeling (PPO-Academie)
Ronde 113:30 tot 14:45